Thursday, 13 February 2014

Apa Cerita???

Assalamualaikum uollsss…..
Apa cerita hari ni???
Semestinya cerita Ariana Rose episode akhir kan???
Haha…. Ya… Daku antara insan  yang tak sedar diri solat maghrib lewat….
Kalau si kembar Syahirah ada, rasanya solat awal la jugak tak kira episode akhir ke tak…
Ni tak boleh sabar sangat nak tengok
Padahal biasa2 je… Bagi la Awatif la…. Haha….
Ha… Kan dah nampak ‘lagha’nya di situ
BTW, tengok drama melayu sekarang ni dah macam tengok drama korea
Scene berpeluk-peluk dah macam cerita Korea….
Selalu kalau tengok cerita Korea, Awatif tak kan tengok depan Papa.
Ni cerita melayu pun segan nak tengok sekali….
Haha…. Pandai pun malu kan??? Yang diri sendiri dok tengok, tak malu pulak…. Choiyyyy
Maka daku terpaksa tidur lambat hari ni sebab baju banyak nak lipat
Tu la akibat orang yang selalu buat aktiviti lagha….. *mohon jangan contohi daku
Apa2 pun Awatif suka lakonan Arja Lee dalam cerita ni..... ehehehe


Cerita daku hari ni bermula dengan aktiviti merempit….
Choiiiyyyy…… Tak sopan langsung kan???
Nak buat macam mana, lesen memandu masih dalam otak lagi….
Terpaksa la naik moto dalam cuaca yang panas ni….
Tetiba rasa diri ni tersangatlah kasar….
Dengan naik motornya, dengan optical mouse rosak


- Awatif patut beli warna hitam... Tangan daku nampak gelap bila pegang ni.... huaaaa-


Nampak tak??? Betapa rakusnya daku….
Tu mouse yang paling sayang sebab si kembar Safinaz yang bagi + warna putih pulak, tapi dah rosak
Apakan daya, tak dapat diselamatkan…… tuuuuuuuu……….
Cari mouse warna putih dah tak ada, hanya tinggal warna pink je sebagai pilihan kedua….
Beli la jugak dah terdesak nak guna
Baru sebentar cakap dalam telefon dengan si kembar….. Riuh habis….
Petang tadi pergi kedai, ada pakcik tegur
“Hang anak Nazri ka?? Tak pernah nampak pun?? Dok mana la ni???”
Nampak…. Bukti daku masih lagi ada ciri wanita melayu terakhir….
Jarang  keluar rumah okay……
Tapi kalau si kembar ada, orang tak kenal pun boleh kenal…..
Dalam telefon pun boleh riuh sembang pasal EXO, kalau jumpa lagi la…..
Dengan sibuk bersembangnya, makan la, ronda pusing kampung la, macam2

- Nampak sabotaj 'Hero Manja'. We look gemuk especially me-

Jadi cerita daku hari ini semuanya berjalan dengan lancar….
Walaupun awal pagi dah terpaksa keluar cari mouse baru, yang lain semua lancar…
Apa2 pun, I miss my twins…….
Huuuaaaaaaa……. Balik cepat weyyy….. Lapaq daging panggang…..
Bagaimana cerita anda hari ini????
KONGSIKAN dengan kami dan HANTARKAN ke alamat yang tertera di skrin anda….
Paling penting, kurangkan aktiviti lagha….
Jadikan cerita anda esok, lebih baik dari hari ni….

p/s: Minggu depan drama baru…. ngeeeee

3 comments:

  1. tak suka drama nih sbb hero dya tak minat.. huhuhu TT^TT
    kalau novel asal dye dah pnah baca mmg best XDD hehehe

    btw micky pnya corak cantik XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a... Novel dia memang best... :)

      Delete
    2. ahaha.. yups novel dya srius MMG BEST XDD

      hehe

      Delete