Friday, 5 September 2014

Andwaeyo.... It’s My Turn To Cry

Assalamualaikum uollss.....
Hari Jumaat adalah hari cuti bagi negeri Kedah dan kawasan yang sewaktu dengannya.....
Maka daku sempat mengusha Facebook
Nih yang nak buat daku nak nyanyi lagu Exo nih


Okay..... Mula2 tengok perkataan LEEJONGSUK, SUZY, DATING, daku dah ANDWAEEEEE dengar sampai Nibong Tebal nuh....
Ni la perangai orang malas baca sampai habis.....
Terang2 tulis kat situ DENY, RUMORS, sah2 la tak betul.....
Bab2 Suzy nih daku payah sikit nak terima....
Ekceli Awatif memang tak berkenan kat Suzy nih....
Walaupun orang lain anggap dia hot, no.1, Awatif tak minat.... *Opppsss.... sorrryy...
Jadi, kalau betul la dia dengan LeeJongSuk, boleh frust makan ayam banyak la.... *konfem ada org kutuk daku tak minat Suzy.... hoho

Facebook pun dah bosan skunk nih....
Banyak cerita mengarut je.....
Jadi dengan ini Awatif rajin masak....
Aktiviti asal petang tadi nak makan buah, menyicah stail kampung je dengan kawan2
Tapi Awatif lupa yang hari ni birthday Amalina, bestfriend Awatif
Macam mana boleh lupa..... omaigadddd.....
Hadiah tak dak, kek sah2 la tak da....
Awatif tak sempat buat apa2, jadi Awatif buat 'kek sagu kaler-maler'.... ahaha.... macam sempoi je kan....
nasib la ada rupa jugak....
Sorry la Amalina, nanti aku bnyak duit, aku beli kek mahal ek.....
BTW, Happy Birthday, semoga happy selalu.... dan cepat jodoh.... Welcome to the club.... hehe

- 'Kek cantik' by me.... hehe-

- this is our kampung style.... Tapi Awatif buat jugak mee soto sebagai... bagi kenyang skit.... hehe-


- Okay, haruslah sempat bergambar walaupun makan.... hehe-

Walaupun Facebook agak membosankan dengan cerita2 mengarut, tapi ada jugak la berita berguna
Ladies Code accident.....
Awatif dah tengok berita nih sebelum nih, tapi ingat kemalangan tak teruk sangat la...
Ingat macam Kyuhyun dulu je....
Tapi hairan jugak la, kenapa surgery sampai berjam-jam.... teruk sangat ke....
lagi terkejut dapat berita yang salah seorang member mati....
Seperti yang Awatif cakap, agak susah untuk Awatif nak hadam lagu2 baru, jadi Awatif tak kenal sangat la Ladies Code nih....
Cuma tau pasal EunB je....
Tapi, EunB dah tak ada.....
Macam mna la member2 lain nak terima kan.... Sadis betul....
Apa2 pun takziah buat mereka.....



- Macam2 komen yang uollss boleh baca kat Facebook....-


- EunB yang comel, Rest in peace-

p/s: Kpop pun dah macam2 jadi tahun nih....

2 comments:

  1. Replies
    1. Suzy memang okay, tapi Awatif tak okay dengan Suzy.... hehehe

      Delete