Saturday, 21 December 2013

Entry Bertangguh Punya Cerita

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh......
Hai uoollsss.... Awatif here... Wahhhh.. Kemain kau...
Konon hot sangat la kan orang nak baca entry kau.... Mai nak boh penampaq sedaih... hehe
Pekabo uollsssss...... Sihat ke???
Dah lama sangat tak menaip panjang2 kat sini.....
Konon cik enon sibuk kalah menteri la kan.... kununnya.....
Tapi boleh dikatakan sibuk jugalah.....
Dari Aidilfitri lepas, sampai la dah masuk Muharram, baru boleh curi masa skit untuk blog...
Dan..... Blog daku masih di dalam kerja2 renovation okay....
Harap maaf atas kecacatan yang berlaku..... Mohon jangan sakit mata ye....

-Motif: Daku tengah lapar ketika menaip entry nih.... huhu-

Alhamdullilah..... Rezeki Awatif sangat murah tahun nih....
Kewangan sangat stabil memandangkan bisnes berjalan lancar ditambah tajaan oleh pihak PAMA
Tapi..... Rezeki nak sambung degree masih tertangguh.....
Maka terpaksalah daku menahan umpatan makcik2 seperti Pah Senah
Bila balik kampung macam ni la uoolsss.... Gosip2 liar kalah artis uoolss....
Persetankan semua itu.... Janji daku hepi ever after, parents tak bising, cukup... kan???
Proses pembelajaran berlaku sepanjang hayat.....
Tak ada masalah sebenarnya.... bila2 boleh belajar.... Sekarang pun tengah belajar....
Bisnes sendiri pun kira belajar jugak.... At least daku belajar simpan duit sendiri dari mengharapkan PAMA semata-mata.... ye idok???
Insyaallah tahun depan bertambah sibuk kembali bila daku akan mula sambung belajar.....

Apa2 pun daku nak bagitahu bahawa daku akan cuba kembali menconteng di sini....
Memandangkan tahun baru 2014 dah dekat, jom kita sama2 habiskan @ penuhkan azam 2013....
Agak2 azam yang susah skit nak penuh dalam berapa hari ni, bawa tahun depan je la...
Dan..... Jangan lupa sediakan azam yang baru....
Sekian....
Berkhidmat untuk masyarakat: Nazirah Awatif Nazri

-Okay.... Jerawat semakin berkurangan menyebabkan daku sangat hepi...haha-

p/s: Azam 2013 untuk kurus dah tercapai.... uollss???

Tuesday, 17 December 2013

Me Mail....

Assalamualaikum uollss....
Semak gila blog daku....
I will be back soon.... hehe




p/s: Perasaan perasan feymes.... kuikui