Friday, 23 August 2013

Padanglah Daku CN BLUE

Assalamualaikum....
Ya... baju masih lagi berbau bawang akibat masak sebentar tadi....
Sejak bila rajin memasak entah la....
Tapi masaknya ikut tekak sendiri.... Yang suka makan je reti masak... Kejam kan???
Pergi pekan hari tadi, ramainya makcik2 nak tegur....
Alahaii..... Ni yang tak gemor ni.... Macam retis je rasa.......
Konon nak cari tudung layer murah kat pekan hari, tapi tudung lagi mahal dari butik....
Tak jadi beli tudung layer, beli tudung sepuluh hengget je.....


Konsert CN Blue kat Malaysia.....
Siapa pi????????? Angkat hidung....
Seperti biasa, Awatif hanya mampu bermimpi nak pi....
Jangan harap la nak pi konsert2 ni.... Guna duit sendiri boleh....
Tu pun tak tentu lagi papa benarkan keluar daerah semata-mata nak pi tengok konsert KPOP....
Memang tak la jawabnya walaupun duit sendiri berkepuk-kepuk....
Hai.... untunglah sapa yang boleh pi konsert tu...
Boleh tengok muka hensem Yong Hwa live..... Aaaa..... Jelesnya... *Abaikan budak yang meroyan ni...

Untuk menyedapkan hati, sengaja Awatif add CN BLUE dalam LINE....
Berikut merupakan kerja gila yang tak patut dicontohi....

- Nampak??? Nak taip when jadi we-


Nampak tak kegilaan di situ....
Mana la Yong Hwa nak jawab... Gilo la tuh...
Tapi Awatif sengaja nak buat jugak... Nak tengok auto reply depa macam mna...
Kot2 la nak keluar, "Hang tak paham bahasa ka, depa tak mau reply"
Awatif sengaja try send stickers kat Super Junior lak.....
Selalu depa ja send, meh kita try send pulak....


Malas nak layan dah....
Tapi kasihanilah daku yang tak reti bertwitter ni...
Kalau tak silap la, Awatif pernah ada acc. twitter dulu...
Tapi malas nak berfikir dan melayan twitter....
Nampak sangat betapa kunonya daku.... haha....
Peringatan: Ini semua adalah untuk suka2 sahaja...
SARANGHAE CN BLUE !!!!! Balas la mesej aku....  *meroyan lagi

p/s: Agak2 kalau artis Malaysia balas tak????

8 comments:

  1. Peminat CN Blue jga, nina pn minat...Hehe...YongHwa suara dia best..Nina ska :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Nina.... CN Blue berbakat... hehe

      Delete
  2. Replies
    1. Awatif minat band yang lama2 je... yang latest tak minat... hehe

      Delete
  3. Wahh.....kuatkan lagi usaha sampai dapat pegi..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah terlepas.... bermimpi la jawabnya... haha

      Delete
  4. zara minat biasa2 je.=D..tpi mmng awekss2..minat kumpulan ni kan..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aweksss2 memang minat le.... teruskan minat anda... hehe

      Delete