Wednesday, 21 August 2013

Episod Senaman Konon Cik Enon

Assalamualaikum.....
Aik.... Rajin pulak bukak laptop dua tiga kali....
Semangat guna laptop baru walaupun laptop orang lain....
Memang muka tak malu betul.... Kasi chance dulu la Safinaz.... hehe...
Petang tadi rasa bosan sangat, tetiba Tasya mai umah...
Menghadap komputer pun bosan tau...
Lepas tu pi kedai bali belon buih tu... tak tau nama apa...
Teringin nak main macam budak2...
Kononnnya nak main badminton dulu nak keluarkan peluh skit....
Nak kurangkan lemak la katakan.... kurang la sangat kan....
Last bukan Awatif yang peluh, budak2 ni yang berepeluh....
Penat tiup belon.... Tak da pembantu nak tlong tangkap gambar...
Sendiri yang tangkap beginilah jadinya....


Nampak kejam tak di situ... gambar Awatif sah2 la satu pun tak dak...
Kite muka tak segak, tapi teringin jugak nak ambil gambar segak2....
Nak jadi talent pun tak layak apatah lagi model... bye2 la jawabnya...
Pakai tunggu kahwin nanti la jawabnya....
Tapi nak syok sendiri boleh je... hehe....

Bersama Bonda Raihana.... ni aktiviti syok sendiri namanya.... belakang umah tok pun jadi okay...


Jangan lupa doakan mangsa yang terlibat dalam kemalangan di Genting petang tadi....
Doakan yang terbaik buat mereka...
Doakan juga urusan pasukan keselamatan berjalan lancar....

p/s: Macam mak orang je rasa bila selalu main dengan budak2.... :P

2 comments:

  1. hehe, mira pun still layan belon buih buih tu. kihkihkih..
    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. syok main, tapi tak larat tiup... hehe

      Delete