Thursday, 15 August 2013

Bila Nak Kahwin ???

Assalamualaikum......
Hari ni saya berkelakuan sangat pemalas....
Tak tahu la kenapa..... Baju pun malas nak lipat....
Perasaan hari ni perasan nak jadi bini orang....
Ha??? Bini orang???
Wey.... desperate sangat nak kahwin ke kak ton....
Hehe... Tak ada la....
Sebenarnya nak ucap tahniah kat kawan2 yang dah bertunang dan bernikah...
Haha... Awal depa noh...

- Tahniah Anis Azwani.... Dah bertunang dah-
*sorry curik gambar hang kat pesbuk

Ekceli, Awatif bukan rapat sangat dengan Anis ni....
Saja nak mengembirakan hati sendiri...
Tahniah juga buat Paduha yang selamat diijabkabulkan....
Serius Awatif rasa macam nak kahwin hari ni.... *sejak bila jadi muka tak malu nih???
Ni semua gara2 orang yang gatai nak couple dengan kite la nih....
Tensen tau bila cakap dengan orang tak paham bahasa nih....
Hari tu ex boyfriend Awatif minta nak couple balik.....
Awatif cakap tak nak, tapi dia tak paham....
Last Awatif post kat pesbuk yang Awatif nak bertunang....
Nampak sangat alasan basi.... Okay.... dia tak percaya pun.....
Terus rasa macam nak kahwin.... tak payah orang kacau... *perasan hot konon
Nampak sangat gedik di situ.... Calon pun tak ada, nak kahwin konon......
Okay.... Apa2 pun tahniah pada yang melangsungkan perkahwinan sempena cuti Aidilfitri ni....
Semoga berbahagia bukan sahaja hingga anak cucu, tapi bahagia sampai akhir hayat....
Amin.....

- Meet  my love... *Sila muntah hijau-

- Note to myself and you too-

p/s: Jangan lupa doakan juga keamanan buat saudara kita di Mesir....

No comments:

Post a Comment