Saturday, 6 July 2013

Laptop Sleeve : Farahana

Assalamualaikum uoollss....
Aaaaaa....... Lama sangat la tak menaip kat sini....
Konon sibuk la sangat.... Kalah menteri...
Blog dah bughok gilo.... tunggu si kembar tolong buat header lain...
Sesungguhnya, mengajar lagi susah dari belajar....
Sibuk2 pun siap jugak la laptop sleeve Farahana ni...
Laptop sleeve yang simple....

theme colour : purple, pink, black
material: plain cotton
name's material: felt
price: RM 28 (after special discount for student)


Yang ni pun hampir 100% handmade tau...
Hana pun request yang simple jugak....
Masing2 macam takut dengan Awatif je....
Bukannya Awatif makan orang pun...
Malu sangat nak bertanya....
Apa2 pun, cakap je nak design macam mana... harga boleh runding...

p/s: Insyaallah lepas ni nak try jahit blouse lak........

No comments:

Post a Comment