Monday, 15 July 2013

Headband: Dutch Lady Strawberry Inspiration

Assalamualaikum semua.....
Ya... Awatif antara orang yang pemalas....
Mau tak bughok blog nih.... tak sempat nak menaip la konon cik enon kan....
Hari ini entry yg senang je....

Headband ni tempahan dari kawan sepupu Awatif...
Tak sempat lak nak nanye nama....
Kalau pink biru Awatif dengan Miss Twins panggil Dutch Lady la....
Alaaa.... Macam susu strawberry Dutch Lady tu....
Sebelum ni Awatif dah jual banyak dah... cuma tak sempat nak upload...
nanti Awatif upload contoh yang lain...




Material : Silk ribbons, felt, beads
Price: RM 10 

p/s: Bila la agaknya blog saya nak secantik blog orang lain.... grrrr....


No comments:

Post a Comment