Monday, 22 July 2013

Bila designer lari........


Assalamualaikum.....
Ya... sudah 14 Ramadhan....
Awat sat sangat ntah...
Tak dan nak buat sesi buka posa dengan kawan2 pun....
Baju raya pun tak beli lagi selagi si kembar tak balik....
Ni la... si kembar punya pasal, sabar je la...


Gambar tersebut merupakan hasil idea hancuss si kembar Syahirah atau nama manja Cik Aaaaaa....
Konon cik enon nak buat baju untuk kite....
Lagi dua hari nak cuti habis cuti sem, baru nak buat....
Dengan benang tak ada, tak pasal2 kena merempit pi kedai Nam Lee beli benang...
Hampeh tul... ni dah tinggal kat den, pakai tak buat la jawabnya....
Tinggal nak buat lengan je...
Masa buat tak design nak buat lengan macam mana...
Memang pro...sak  betul...
udah le baju tok raya tok konon cik enon nak jahit... pakai beli je la wey....
Memandangkan baju baru tak ada nak pergi shopping, kena sipakan jugak baju ni...
Jadi, sesiapa yang ada a idea untuk siapkan lengannya, sila kasi tahu okay...
Tak nak la termasuk dalam ketegori awek seksis meksis lak nanti....
Pesanan buat si kembar.... balik cepat wey...nak shopping... adioss...

p/s: Untung adik bakal designer... dua pulak tu... baju free :P

No comments:

Post a Comment