Thursday, 28 June 2012

Sehari Bergebang

Assalamualaikum uuoollss....
Hai.... Lama Cik tak update blog kan...ngee
16 Jun lalu Cik dan kawan2 lama buat party bbq...
Bbq siang-siang... haha... Jom....
Sila jeles bagi yang tidak datang.... :P


-antara menu-


-Asraf, Shukry, Norafif-


-harus ada jugak budak ini-


-Amin dengan feeling2 kpop dia didatangkan dari UITM Merbok-


-Pemerhati sahaja: Shukry-


-Khory yang baru je accident + darah lagi di kaki-


-pondok umah Cik Alia yang best giler-


-Budak2 pandai kami-


-Farhana-


-Cik Alia tuan tanah kedaung-


-abaikan sicomel tersebut yang hanya tolong tengok saja-


-Amalina masih bersemangat nak bakar walaupun tak makan lagi-


-Musim durian... haruslah makan... Asraf je tak lalu makan-

-Menu yang simple giler sebab tak ramai yang hadir-


-Harus ada gambar Cik yang suka glamer nih-


-Masing2 makan buat kali yang kedua kecuali Cik Alia, Amalina & Farhana-

Kalau ramai lagi yamg datang lagi bagus...
Nak buat macam mna... masing2 sibuk dengan study...
Banyak lagi mulut bising yang tak datang...
Hanis, Rabiatul, Azwa, Maisarah, Ayu miss uoollsss.....
Picture: Kamera Cik Alia

p/s: Dah dua kali makan pun masih tapau lagi....

No comments:

Post a Comment