Thursday, 28 June 2012

Sehari Bergebang

Assalamualaikum uuoollss....
Hai.... Lama Cik tak update blog kan...ngee
16 Jun lalu Cik dan kawan2 lama buat party bbq...
Bbq siang-siang... haha... Jom....
Sila jeles bagi yang tidak datang.... :P


-antara menu-


-Asraf, Shukry, Norafif-


-harus ada jugak budak ini-


-Amin dengan feeling2 kpop dia didatangkan dari UITM Merbok-


-Pemerhati sahaja: Shukry-


-Khory yang baru je accident + darah lagi di kaki-


-pondok umah Cik Alia yang best giler-


-Budak2 pandai kami-


-Farhana-


-Cik Alia tuan tanah kedaung-


-abaikan sicomel tersebut yang hanya tolong tengok saja-


-Amalina masih bersemangat nak bakar walaupun tak makan lagi-


-Musim durian... haruslah makan... Asraf je tak lalu makan-

-Menu yang simple giler sebab tak ramai yang hadir-


-Harus ada gambar Cik yang suka glamer nih-


-Masing2 makan buat kali yang kedua kecuali Cik Alia, Amalina & Farhana-

Kalau ramai lagi yamg datang lagi bagus...
Nak buat macam mna... masing2 sibuk dengan study...
Banyak lagi mulut bising yang tak datang...
Hanis, Rabiatul, Azwa, Maisarah, Ayu miss uoollsss.....
Picture: Kamera Cik Alia

p/s: Dah dua kali makan pun masih tapau lagi....

Monday, 11 June 2012

Cik Skuter....

Assalamualaikum uoollss....
Ape khabar??? Sihat ke????
Sapa yang yang ada skuter angkat kening....

Tadi online Awatif terbaca status sorang kawan...



Sapa cakap nih???? Encik Abe saya la...
Tapi agak betul la...
Dulu Awatif pernah naik skuter jugak...
Bila dah naik motor lain, banyak jugak kawan2 komen...
Dulu naik skuter nampak ayu je *terperasan seketika
Memang la ayu dan sopan...
Tak payah nak kangkang sangat....
Masalahnya, skuter cepat rosak...
Bagi orang yang suka naik laju2 memang tak sesuai la...
Nak naik jaoh2 pun tak berapa sesuai...

Jadi, kalau nak laju naik motor lain
Nak comel naik skuter,
Nak ayu lagi, jalan kaki je sambil berpayung

p/s: Encik Abe saya dah berkenan cik skuter mana la pulak....

Sunday, 10 June 2012

Promosi!!!!


Assalamualaikum uoollss....
Ha... Awatif sengaja awalkan promosi untuk hari raya..
Memandangkan baju ramai yang dah beli, jadi Awatif pun nak ambil tempahan awal untuk headband
Sesiapa yang berminat, boleh inbox di Facebook Awatif
Harga jangan bimbang....
Bermula dari RM7 hingga RM30 mengikut rekaan...
Boleh buat rekaan sendiri @ mengikut rekaan Awatif
Warna pun boleh pilih sendiri ye....
Jangan lepaskan peluang ye!!!!!!!


- RM 10 -

- RM 12 - 


- RM 7 -

p/s: Harga mengikut rekaan