Tuesday, 15 May 2012

Demam

Assalamualaikum uolls....
Dalam mood exam sekarang nih....
Bukan takat demam exam je.... dah demam betul-betul pun...
Kelmarin Awatif telah mengisytiharkan diri sendiri cuti sekolah....
Kalau ikutkan hati, nak cuti lagi hari ni...
Nasib baik la komitmen untuk exam lagi tinggi...
Susah betul demam time exam nih.... ditambah dengan batuk lagi...
Balik umah, terus batuk tak henti-henti...
Masa exam terpaksa cover nak batuk pun, takut ganggu kawan

Dah lepas paper pengajian am...
Terkocoh-kocoh buat carta pai tadi...
Dengan esei bahagian E tak siap lagi...
Last-last terhasil la esei 7 minit yang sangat ringkas...
Nama pun tak sempat nak tulis...
Masa tu barulah terpikir apesal la nama aku panjang sangat.....
Tapi alhamdulilah..... sempat sipakan semua soalan....

Esok.... Ekonomi..
Arrgghhhh..... agak tension sebab tak paham sangat...
Ni la akibatnya bila budak sains terhegeh-hegeh nak tukar aliran...
Ekonomi Asas pun tak belajar, nak amik Mikroekonomi + Makroekonomi lagi...
Berdebar nak amik exam esok...
Makroekonomi tak pa lagi, bab2 Mikroekonomi tu rasa nak patah tangan je...
Mau tak nya... tak pernah belajar, start belajar pun dah ketinggalan topik...
Ni la akibatnya bila tak bersyukur jadi budak sains, tergeygeh nak tukar....

Tapi tak pa...
Dengan hati yang bulat dan tekad,
SAYA, anak Nazri akan berusaha mencapai pointer yang lebih tinggi
Kepada kawan-kawan....
Usahlah membangau lagi....


-gambar lama yang telah dikomersialkan-

p/s: study tetap study, online tetap online

2 comments:

  1. yeah ! betul. study tetap online. eh? eh? :D

    ReplyDelete
  2. comel dah rajin nyer kitaaa... hehehehehee... :)

    ReplyDelete